top of page

Activiteiten

Wat organiseren wij allemaal bij de Meiwerf? Een heleboel kunnen wij alvast verklappen!

Een leuk kinderfeest met paarden, een ponykamp of lekker op buitenrit? Allemaal leuke mogelijkheden!

KINDERFEESTJE

Een te gek kinderfeestje met pony's!

Kinderfeest Basis 155,- (10 kinderen, 2 volwassenen)

  • -  Drinken en cake

  • -  Pony’s borstelen

  • -  Ponyrijden en spelletjes

  • -  Paardentaartje maken

  • -  Drinken en chips

  • -  Voltige (onder begeleiding gymmen op een paard)

We maken er een echt paardenfeest van!
Het kinderfeestje duurt 2,5 uur. Meer personen is tegen meerprijs mogelijk. Kinderfeest uitgebreid met eten € 195,- (10 kinderen en 2 volwassenen)

PONYKAMP

Een programma vol paardrijden, pret en avontuur!

Ponykamp aan de Zeeuwse Kust

In de zomervakantie organiseren we op De Meiwerf ponykampen. Tijdens een volledig verzorgd dag- en avondprogramma vol met leuke activiteiten

beleef je een week om nooit meer te vergeten!

Veel paardrijden

Tijdens het ponykamp krijg je dressuur en springles, rijden we zonder

zadel en maken we een aantal buitenritten in het bos. Omdat we aan de Zeeuwse kust zitten gaan we uiteraard ook met de pony’s naar het strand.

Sport en spel

Behalve paardrijden, het verzorgen van de pony’s en helpen op stal, organiseren we allerlei leuke sport en spel activiteiten waar je aan mee kunt doen. Als het warm weer is nemen we een duik in de zee.

Avondactiviteiten

’s Avonds maken we het gezellig met een kampvuur, lekker eten en een

bonte avond.

Eigen pony meenemen

Het is mogelijk om je eigen pony mee te nemen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. Je pony moet wel verkeersmak en ingeënt zijn en goed met andere paarden overweg kunnen.

Dagen, tijden en kosten

Zie pagina ponykamp zeeland

Het ponykamp wordt compleet verzorgd met een volledig dag en avond programma. Bekijk de prijslijst.

Info aanmelden

Lijkt je het leuk om ook eens aan onze gezellige ponykampen deel te nemen en heb je toestemming van je ouders? Meld je dan aan via het inschrijfformulier. Heb je nog vragen? Stel ze via de mail/app of telefonisch. Zie hiervoor de contactpagina.

Kinderfeestje
Ponykamp

DAGKAMP

Geniet van een dag vol gezelligheid met paarden en pony's!

Ben je tussen de 6 en 12 jaar en ben je dol op paarden en pony’s? Dan moet je zeker is een dagkamp beleven! We organiseren een volledig verzorgd dag- programma vol met leuke activiteiten zoals pony/paard verzorgen, rijden, voltige (turnen op een paard), pimp your pony (pony versieren), buitenrit en nog veel meer! Tussen de middag kun je kiezen uit frietjes en snack of pannenkoeken.

Wij zorgen voor eten en drinken dus dat hoef je niet mee te nemen.

Het dagkamp is van 09.30 – 16.30 uur. De kosten zijn € 55,00 per dag (manegeklanten € 50,00) maaltijd en tussendoortjes zitten bij de prijs inbegrepen. Je kunt je opgeven voor één of twee dagen.

 

Opgeven kan via de agenda

.

Wat neem je allemaal mee?
Cap, rijlaarzen, eventueel je eigen poets spullen. Versier spulletjes voor Pimp your Pony.

Dagkamp

BUITENRITTEN

Een vrij gevoel!

Wil je een fantastische buitenrit maken? De Meiwerf biedt bos en strandritten aan onder begeleiding.

De Meiwerf ligt aan de bosrand van Veere, tussen de weilanden van het erf loopt een pad naar het Veerse bos. Geen verkeer dus. Kom genieten van de heerlijke natuur!

Zelfstandig kunnen draven, lichtrijden en sturen zijn wel een vereiste voor de ritten. Verder hanteren wij vanuit het oogpunt van paardenwelzijn een maximum lichaamsgewicht voor de ruiter: 85 kg op een paard en 60 kg op een pony.

Wij rijden de bos- en strandritten op afspraak, dat betekent dat het kan voorkomen dat u alleen met een begeleider op buitenrit gaat, maar er worden ook wel eens ruiters bij elkaar geplaatst in een groep. Het spreekt voor zich dat we hierbij letten op het niveau van de verschillende ruiters, omdat de ruiter met de minste ervaring het tempo van de bosrit bepaalt.

De strandritten duren gemiddeld 3 uur en bosritten 1 uur.

Wilt u bij ons een buitenrit komen maken? Neem dan contact op via 06- 27150580 of mail naar info@demeiwerf.nl

Buitenritten

KLEUTERLESSEN

Voor de allerkleinsten

Één keer in de maand is er voor de allerjongsten onder ons de mogelijkheid te komen ponyrijden bij De Meiwerf.

We starten met de poetsinstructie waarna de kleintjes (tot ongeveer 6 jaar) een half uur gaan ponyrijden. Ouders en /of begeleiders moeten in de rijbaan assisteren om de kleintjes te ondersteunen. Kom gauw eens kijken hoe geweldig de kleintjes dat vinden! De kosten bedragen €17,50, inclusief een glaasje limonade en een zakje snoep na afloop.

 

Opgeven kan via de agenda.

 Er is geen verplichting om elke keer te komen. Je kunt per keer inschrijven via de website. Als je kleuter onverhoopt ziek is zaterdagochtend, stuur dan voor 8.30 uur een berichtje. Als je te laat afzegt, ben je de lesprijs verschuldigd.

Omdat we alleen beschikken over een buitenrijbaan kan het gebeuren dat de les niet doorgaat ivm slechte weersomstandigheden. Iedereen wordt dan tijdig op de hoogte gebracht.

Kleuterlessen
bottom of page