top of page

Ponykamp Zeeland

Ben jij gek op paarden en zou je ook wel eens een paar dagen met leeftijdsgenoten vakantie willen vieren op een manege? Wordt jij blij van strandritten, paarden poetsen en knuffelen, een rustige bosrijke omgeving en vooral heel veel lol? Dan ben jij op zoek naar een ponykamp bij manege de Meiwerf in Zeeland!

Informatie

PONYKAMP AAN DE ZEEUWSE KUST

Beleef een week om nooit meer te vergeten!

In de zomer- en herfst vakantie organiseren we op De Meiwerf ponykampen. Tijdens een volledig verzorgd dag- en avondprogramma vol met leuke activiteiten beleef je een week om nooit meer te vergeten!

Tijdens het ponykamp krijg je dressuur en springles, rijden we zonder

zadel en maken we een aantal buitenritten in het bos. Omdat we aan de Zeeuwse kust zitten gaan we uiteraard ook met de pony’s naar het strand.

Sport en spel

Behalve paardrijden, het verzorgen van de pony’s en helpen op stal, organiseren we allerlei leuke sport en spel activiteiten waar je aan mee kunt doen. Als het warm weer is nemen we een duik in de zee.

Avondactiviteiten

’s Avonds maken we het gezellig met activiteiten en spelletjes.

Eigen pony meenemen

Het is mogelijk om je eigen pony mee te nemen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. Je pony moet wel verkeersmak en ingeënt zijn en goed met andere paarden overweg kunnen.

Data

DATA PONYKAMP 2024

Wanneer organiseren wij ponykampen in 2024?

Zomervakantie:

8 - 12  juli 2024 -  leeftijd 13-15 jaar

15 - 18 juli 2024 - leeftijd 9-12 jaar

12 - 15 aug 2024 - leeftijd 9-12 jaar

herfstvakantie: okt 2024 - leeftijd 10-14 jaar

Het ponykamp wordt compleet verzorgd met een volledig dag en avond programma. Bekijk de prijslijst.

Info & aanmelden

Lijkt je het leuk om ook eens aan onze gezellige ponykampen deel te nemen en heb je toestemming van je ouders? Meld je dan aan via het inschrijfformulier. Heb je nog vragen? Stel ze via de mail/app of telefonisch. Zie hiervoor de contactpagina.

Foto's en filmpjes
bottom of page